Programma

Wij proberen de Vesting Willemstad zo gezellig mogelijk te maken om de Roparunners nog wat extra energie te geven voordat ze Brabant verlaten om de laatste kilometers richting Rotterdam af te leggen. Kom gezellig langs om dit allemaal mee te beleven!

Het programma vind je hieronder:

6:30 uur:  U kunt terecht bij restaurant de Rosmolen voor een heerlijk ontbijt, waarbij u vanaf het terras de teams kunt aanmoedigen (graag van te voren reserveren)

7:00 uur: Het terras op de parade is al geopend en kunt u genieten van koffie / thee terwijl u op de eerste teams wacht

6:30 – 13:30: tussen deze tijdstippen verwachten we de meeste teams. Kom met z’n allen langs de route de teams aanmoedigen. Net als vorig jaar gaan de lopers door de Koepelkerk heen, waarbij ze een  kaarsje aansteken.

09:00 – 11:00 uur: Inschrijven voor de Roparun wandeltocht – verdere info vindt u hier (verwijzen naar tabblad Wandeltocht)

Rond 08:00 zijn de kanjers van team WIT toch al wel héél dicht bij Willemstad! Zorg dat je onze plaatsgenoten niet mist!!

13:30 uur: ook de laatste teams op de route verdienen applaus toch? Blijf gezellig in de stad om ook hen een hart onder de riem te steken

Er is reden genoeg om er een dagje voor uit te trekken, want alle sportieve prestaties van de teams worden omlijst door “ROPAPOP”.  Heel de dag is er live muziek in de stad en in de tent.. Het volledige Ropapop programma vind je hier.

Ook Helwijk laat dit jaar weer van zich horen. Informatie over dit gezellige Roparun onthaal is terug te vinden op:

Helwijk

www.svkindervreugd.nl en www.helwijk.nl